Concordancia Bíblica Compartir

Buscar :
en:
usando:Buscar
Instalar Plugin de búsqueda para la Biblia [ RV09 | BEC | KJV | GLB ] en tu navegador.
Resultados en Bíblia Evangèlica Catalana:
1) Gènesi 18:24Potser hi haurà una cinquantena de justos dins la població. De debò que els vol exterminar? No perdonaries la població, per consideració a la cinquantena de justos que hi ha?
2) Gènesi 18:26El Senyor respongué: “Si dins la ciutat de Sodoma hi trobo cinquanta justos, perdonaré tota la població en consideració a ells.”
3) Gènesi 50:17Parleu així a Josep: Et prego que perdonis el crim dels teus germans i el seu pecat, ja que es van portar malament amb tu. Perdona, doncs, el pecat dels servents del Déu del teu pare.” I Josep plorava mentre li donaven l’encàrrec.
4) Èxode 10:17Ara, doncs, perdoneu un cop més el meu pecat i pregueu el Senyor, el vostre Déu, que retiri de mi almenys aquesta destrucció.”
5) Èxode 23:21Davant d’ell, porta’t bé i escolta la seva veu. No li siguis rebel, que no perdonarà les vostres transgressions, ja que el meu Nom és en ell.
6) Èxode 32:32Ara et prego que perdonis el seu pecat, o si no, esborra’m ja del llibre que has escrit.”
7) Èxode 34:7que manté el seu amor per a mil generacions, que perdona la iniquitat, la transgressió i el pecat, però que no els deixa impunes, castigant la iniquitat dels pares sobre els fills, i sobre els fills dels fills, fins a la tercera i la quarta generació.”
8) Èxode 34:9i digué: “Si he trobat gràcia als teus ulls, Senyor meu, et prego que el meu Senyor vingui enmig de nosaltres, tot i que som un poble tossut i rebel al jou; i perdona la nostra iniquitat i el nostre pecat, i accepta'ns com a heretat teva.”
9) Levític 4:26però tot el greix el farà consumir a l’altar, de la mateixa manera que el greix del sacrifici de reconciliació. Així farà el sacerdot expiació pel dirigent, a causa del seu pecat; i li serà perdonat.
10) Levític 4:35Després li traurà tot el greix, de la mateixa manera que es treu el greix del sacrifici de reconciliació, i el farà consumir a l’altar juntament amb les ofrenes enceses al Senyor. Així el sacerdot farà expiació per aquella persona a causa del pecat que ha comès, i li serà perdonat.
11) Levític 5:10Amb el segon farà un holocaust, seguint la norma. Així farà el sacerdot expiació per aquella persona, a causa del pecat comès; i li serà perdonat.
12) Levític 5:13El sacerdot farà expiació per aquella persona, a causa del pecat comès, en qualsevol d’aquets casos; i li serà perdonat. I el sacerdot hi tindrà la seva part, com també en l’ofrena vegetal.”
13) Levític 5:16A més, compensarà el frau comès contra la cosa sagrada afegint-n’hi una cinquena part més, que donarà al sacerdot; i el sacerdot farà expiació per aquella persona, amb el moltó de l’ofrena per la culpa; i li serà perdonada.
14) Levític 5:18Portarà al sacerdot un moltó del ramat sense cap defecte, segons la teva avaluació, en ofrena per la culpa, i el sacerdot farà expiació per aquella persona, per causa del descuit que ha comès involuntàriament, sense saber-ho; i li serà perdonat.
15) Levític 6:7El sacerdot li farà expiació davant el Senyor, i serà perdonat de qualsevol dels fets en què hagi faltat.”
16) Levític 19:22Amb el moltó de l’ofrena per la culpa, el sacerdot farà expiació per ell davant el Senyor, a causa del seu pecat, i així se li perdonarà el pecat que ha comès.
17) Nombres 14:18El Senyor és lent per a la ira i gran en misericòrdia; perdona el pecat i la rebel·lia, però no els deixa impunes, sinó que castiga la iniquitat dels pares sobre els fills fins a la tercera i quarta generació.
18) Nombres 14:19Et prego que perdonis la iniquitat d’aquest poble segons la grandesa de la teva bondat i amb la mateixa indulgència que has tingut fins ara amb aquest poble, des d’Egipte fins aquí.”
19) Nombres 14:20I el Senyor respongué: “Els perdono, tal com em demanes,
20) Nombres 15:25El sacerdot farà l’expiació per tota la congregació dels fills d’Israel i els serà perdonat, perquè fou un pecat involuntari i ells ja hauran presentat el seu sacrifici, ofrena encesa al Senyor, i la corresponent ofrena pel pecat davant el Senyor, pel seu descuit.
21) Nombres 15:26Així serà perdonat a tota la congregació dels fills d’Israel i al foraster que resideixi entre vosaltres, ja que el descuit va ser de tot el poble.
22) Nombres 15:28el sacerdot farà l’expiació davant el Senyor, per la persona que hagi pecat per inadvertència, i quan en faci expiació li serà perdonat.
23) Deuteronomi 21:8Perdona, Senyor, el teu poble Israel, que has rescatat, i no imputis la sang innocent al teu poble Israel. Així serà perdonada aquella sang
24) Deuteronomi 29:20El Senyor no voldrà pas perdonar-lo, sinó que llavors s’inflamarà la còlera del Senyor i el seu zel contra aquell home, i totes les malediccions escrites en aquest llibre s’abocaran damunt d’ell, i el Senyor esborrarà el seu nom de sota la capa del cel.
25) Josuè 22:22“El Déu dels déus, el Senyor; el Déu dels déus, el Senyor, ho sap prou, i també Israel ho ha de saber: si ha estat per rebel·lia o si ha estat per infidelitat al Senyor, que no ens perdoni avui;

^ Pon aquí tu banner